OM OSS

Wecast är en del av Asennemedia, en influencer marketing agentur som representar de mest värdefulla influencerna i Finland . Det saknades högklassigt innehåll att lyssna på. Vår mission är att ändra på detta och göra poddar stora i Finland, att få dem att bli en del av din vardag. Wecast för samman lyssnare, poddare och annonsörer.

Hos oss kan poddarna fokusera på sitt innehåll och vi sköter resten. Allt från inspelning, klipp, marknadsföring och samarbeten med annonsörer. Vi jobbar tätt ihop med skivbolaget Rähinä Records som garanterar den bästa möjliga ljudkvalitén. Vår andra stora samarbetspartner är den svenska podcastplattformen Acast där våra poddar bor. Du kan lyssna på våra poddar på Acast, iTunes och givetvis här på vår hemsida. 

Annonsering

Våra annonsörer erbjuds en bred skala av olika målgrupper. Att annonsera i podcasts är bevisligen effektivt. Enligt svenska och amerikanska undersökningar är upp till 64% av podcast-lyssnare färdiga att köpa en produkt eller tjänst som marknadsförs i poddar. 

Poddreklam görs oftast i form av content marketing där podd -värdarna tillsammans med annonsörerna bestämmer innehållet. Men vi gör även traditionella radio spots och sponsorskap där hela poddar kan uppkallas efter annonsören. Vi gör också skräddarsydda poddar som bygger på hur ditt företag bäst når sin målgrupp med sitt brand. 

Hör av dej till oss om du vill veta mera

Ulla Vartiainen
ulla@asennemedia.fi

Noora Kunttu
noora@asennemedia.fi