VAPAUTTA JA VASTUUTA – YRITTÄJYYSPODCAST

Helsingin Yrittäjänaiset ry:n podcastissa sukelletaan yrittäjän elämään ja annetaan vinkkejä niihin monenlaisiin valintoihin, joita yrittäjän tulee tehdä. Sarja on suunnattu niin yrityksen perustamista suunnitteleville kuin firman pyörittämisen konkareillekin. Jaksoissa kuullaan myös yrittäjien haaveista, innoituksen lähteistä ja siitä, mitä menestys heille tarkoittaa.

Podcast syntyy kahden media-alan ammattilaisen tiiviin yhteistyön tuloksena. Sarjaa juontaa Marjo Wilska ja sisältötuottajana toimii Katarina Blomqvist. Kussakin jaksossa on mukana kaksi vierasta, jotka kertovat omasta polustaan yrittäjänä. 

Vieraina tähän mennessä:

Liisa Elliott, pääsuunnittelija ja toimitusjohtaja (House Of Elliott), Pia Lemmetty, yrittäjä (Mamwork Oy, Kassikeskus Oy), kouluttaja, näyttötutkintomestari, järjestöaktiivi, Laura Åkerlund, Helsingin koomisen Oopperan perustaja ja toimitusjohtaja, Niina Stolt, valokuvaaja (Studio Onni, Ihana Elämys Oy), Johanna Sarlio-Nieminen, kätilö, antropologi, WHO:n imetysneuvoja, yrittäjä (Yebomama, Kätilötalo), Seija Lukkala, Globe Hope -yrityksen perustaja, suunnittelija ja toimitusjohtaja, Minna Tervamäki, balettitanssija, yrittäjä, luennoitsija ja Anja Kadziolka, digiyrittäjä, Mamaonbis-yhteisön ja Bisneskoulun perustaja.

 

JAKSOT