Unelmaduunarit

Unelmaduunarit-podcast vie työstä rangaistuksen maun! Se on sarja kaikille meille, jotka haluamme pitää työstämme.

Työstä haetaan muutakin kuin palkkaa: kiinnostavaa sisältöä, kovia haasteita ja hauskaa tekemistä. Työksi voi tehdä asioita, joista oikeasti pitää ja joiden tekemisestä olisi jopa valmis vapaa-ajallaan maksamaan. Miten ihmeessä?

Sarjassa keskustellaan eri alojen unelmaduunareiden kanssa siitä, kuinka loikka unelmien töihin tehtiin - ja mikä meni pieleen. Puhumme siitä, kuinka tulla näyttelijäksi ja kuinka omasta työstä pyydetään tarpeeksi rahaa. Etsimme myös motivaatiota ja mietimme, kuinka aika riittää kaikkeen, mitä haluaisi tehdä. (No eihän se riitäkään, mutta me kerromme ratkaisuehdotuksia siihenkin tilanteeseen.)

Sarjan juontajina toimivat Satu Rämö ja Hanne Valtari. He ovat yhdessä kirjoittaneet suositun tietokirjan Unelmahommissa – Tee itsellesi työ siitä, mistä pidät  (WSOY, 2017).

Hanne Valtari on kahden lapsen äiti ja ammattibloggaaja. Hän on löytänyt ruuhkavuosien rauhallisen ohituskaistan tekemällä työkseen sitä, mistä tykkää – ja ottamalla perheensäkin mukaan työelämäänsä. Hannen Lähiömutsi-blogi on yksi Suomen suurimmista perheblogeista.

Satu Rämö on Islannissa asuva ekonomi ja sekalaisten alojen yrittäjä. Satu tunnetaan Salamatkustaja-blogistaan, kirjailijana, islanninhevosmatkojen järjestäjänä, design-kauppiaana, viestintäasiantuntijana ja kielioppivirheitä työkseen bongaavana käsikirjoitusten editoijana.

Screen Shot 2017-12-02 at 14.29.42.png

JAKSOT