Picture (25 of 82).jpg

Designtarinoita

DESIGNTARINOITATämä on podcast-sarja sinulle, joka rakastat kotia, sisustamista ja kauniita valokuvia. Hyväntuulisessa keskusteluhetkessä Modernisti kodikas -blogista tutun Kerttu Pylvänäisen vieraana on mielenkiintoisia ihmisiä, jotka kertovat ajatuksiaan sisustamisesta ja luovasta työstä. Tavoitteena on ottaa selvää, millaisia persoonia on kauniiden tuotteiden, hurmaavien kotien ja lumoavien sisustuskuvien takana.

Ohjelmassa vieraina Suomen ykkösnimiä, jotka tuottavat  visuaalista iloa ympärilleen suunnittelemalla, stailaamalla, valokuvaamalla, inspiroimalla tai luomalla trendejä. Heitä yhdistää rakkaus sisustamiseen ja se kulkeekin punaisena lankana jaksosta toiseen.

Vieraina:

Heidi Jaara, Balmuirin toimitusjohtaja,  Alexa Aavarinne, some-persoona,  Annaleena Hämäläinen, Hakolan luova johtaja,  Suvi Melender-Lågland ja Liisa Rintaniemi, sisustusbloggaajat,  Maija Lukkari-Nyman, sisustussuunnittelija ja juristi,  Riikka Kantinkoski, valokuvaaja, Susanna Vento, sisustusstailaaja,  Pia Kanninen ja Mirka Keski-Rekilä, intohimoiset sisustusharrastajat,  Minna Kemel-Kutvonen ja Taru Lahti, Marimekon designtiimien johtajat,  Tuija Talvitie, sisustussuunnittelija ja Marko Paananen, sisustusarkkitehti.


JAKSOT