Picture (25 of 82).jpg

Designtarinoita

Designtarinoita podcastin takana on Modenisti Kodikas bloggaaja Kerttu Pylvänäinen. 

Tässä podcast-sarjassa pääset tutustumaan mielenkiintoisiin persooniin suomalaisten sisustus- ja designbrändien takana. Kuulemme heidän ajatuksiaan sisustamisesta, työstä, mutta ennen kaikkea otamme selvää, millaisia persoonia kauniiden tuotteiden,  hurmaavien kotien ja lumoavien sisustuskuvien takaa löytyy. 

Luvassa onhyväntuulinen ja lämminhenkinen keskusteluhetki, jossa sisustus- ja designpiireistä tutut mielenkiintoiset persoonat valottavat kotiaan, työtään ja ajatuksiaan sisustamisesta. 

Vaikka teemana on sisustus, pääosassa on kunkin jakson vieras.  Miksi ja miten hän on päätynyt luovalle ajalle? Millaista hänen työnsä on käytännössä? Onko hän unelmatyössään? Millaisessa kodissa hän itse asuu ja mitkä ovat hänen tärkeimmät ohjenuoransa oman kodin sisustamisessa? 

Ohejlmassa vieraina Suomen ykkösnimiä, upeita ammattilaisia, joista jokainen tuottaa visuaalista iloa ympärilleen suunnittelemalla, stailaamalla, valokuvaamalla, konsultoimalla, johtamalla, inspiroimalla tai luomalla trendejä. Heitä yhdistää sisustaminen ja se kulkeekin punaisena lankana jaksosta toiseen. Mukana mm.

Riikka Kantinkoski,  Weekday carnival-blogi, valokuvaaja, stailaaja, kirjailija. Liisa Rintaniemi, Lisbet e-blogi Annaleena Hämäläinen,  Huonekaluliike Hakolan luova johtaja Suvi Melender-Lågland,  Valkoinen Harmaja-blogi Maija Lukkari-Nyman, Maijan Maailma-verkkojulkaisu, sisustussuunnittelija, juristi Susanna Vento, Varpunen-blogi, sisustussuunnittelija ja -stailaaja, kirjailija Tuija Talvitie, sisustussuunnittelija, bloggaaja, kirjailija Heidi Jaara, Balmuir toimitusjohtaja Alexa Aavarinne, Alexa Dagmar-bloggaaja, sisustuskauppa Zarron myymäläpäällikkö


JAKSOT - Tulossa syksyllä 2017